Info Svartediket Velforeningshus

 
 

Svartediket Velforeningshus ligger HER inne på lekeplassen vis-a-vis Stemmeveien nr. 36. Huset er på ca. 35 kvm, totalrenovert høsten 2014 og fremstår med helt nytt interiør med god standard. Velforeningshuset er bygget som et forsamlings/møtelokale med et stort rom med to langbord med plass til 20 voksne eller 25 barn. Rommet har fastmontert lerret og projektor.


Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap med frys, stekeovn, to kokeplater, vaffeljern, kaffetrakter og oppvaskemaskin. Det er fat, kopper, glass og bestikk for 20 personer. I tillegg gryter, stekepanne, serveringsskåler m.m. Velforeningshuset har en stor garderobe med toalett.


Svartediket Velforeningshus eies av Bergen Kommune og leies på en langsiktig kontrakt av Svartediket Velforening. Oppussing er utført på dugnad, bortsett fra elektrisk og rørleggerarbeid. Det er investert rundt kr. 100.000,- som er finansiert gjennom mange års medlemskontingent fra beboerne i strøket og gave fra IKEA.


Svartediket Vel ønsker at huset tas i bruk til «alle mulige aktiviteter», fra barnebursdager til møter og klubbkvelder. Vi gjør oppmerksom på at Svartediket Vel ikke tillater bruk av alkohol i lokalene. (Unntak er kurs i vinsmaking o.l) 


LEIEPRIS 2019:

Medlemmer i Svartediket Vel: Kr. 500,- pr. enkeltarrangement.

IKKE medlemmer i Svartediket Vel; kr. 700,- pr. enkeltarrangement.


Med arrangement menes inntil 6 timers leie pr. døgn. Leieprisen inkluderer all bruk av husets fasiliteter og rengjøring etter arrangementet (Det forventes at leietager utfører en grovrydding av lokalene.) Leie betales forskuddsvis til Svartediket Vel. Konto: 5226 05 05513.


Er du/dere IKKE medlem av Svartediket Vel? Medlemskap koster pr. år:

Kr. 200,- for enkeltmedlemmer

Kr. 300,- for familiemedlemskap

Kr. 1000,- for bedrifter

Medlemskontigent gjelder inneværende år med betaling frem til 1. oktober. Etter 1. oktober for kommende år. Betales til konto: 5226 05 05513. (Husk skrive ditt navn og adresse i meldingsfeltet.)


Ønsker du/dere å leie Svartediket Velforeningshus til faste møter/aktiviteter på ukes- eller månedsbasis? Gunstige vilkår og priser.


Interessert i omvisning - eller har du andre forespørsler om Svartediket Velforeningshus?

Ta kontakt med: Tale Halsør, tlf: 922 06675 / epost: beboer(alfakrøll)svartediketvel.no


Ønsker du å vite om Svartediket Velforeningshus er ledig til ditt arrangement? HER kan du se bookingkalender,


Januar 2019

Svartediket Vel